1 de juny de 2023

Benvolguts amants de les festes i dels productes de qualitat! Amb l’arribada del mes de juny, estem a punt d’entrar de ple a l’estiu, una d’alegria i revetlles. Avui, des de Xarcuteries Margarit, volem compartir amb vosaltres una proposta irresistible per a gaudir de les celebracions amb una oferta especial de safates i productes selectes de la nostra casa.

Les revetlles són una oportunitat perfecta per a reunir família i amics i passar moments inoblidables junts. Les safates de Margarit són la solució ideal per a facilitar-vos la feina i deixar-vos més temps per a gaudir de la companyia dels vostres ser estimats. Podeu triar entre diferents formats de safates, amb combinacions diverses de productes, segons les vostres preferències i el nombre de persones que hi hagi. Així, tothom podrà trobar quelcom que li agradi i compartir moments de felicitat al voltant de la taula.

A Xarcuteries Margarit, estem orgullosos de la nostra àmplia selecció d’embotits selectes per a satisfer els paladars més exigents. Les nostres safates d’embotits ofereixen una combinació exquisida de sabors i textures, des de fuet i llonganissa de primera qualitat fins a pernil i llom ibèric, botifarres d’ou o bulls. Cada tros d’embotit està elaborat amb cura i dedicació, utilitzant les millors carns i espècies per a garantir una experiència gastronòmica única.

I si sou formatgeros, les nostres safates de formatges artesans us sorprendran gratament. Des dels més suaus i cremosos fins als més curats i intensos, tenim una varietat que satisfarà els vostres desitjos. Podeu crear una taula de festa amb una selecció única de sabors, textures i aromes que entusiasmaran els vostres convidats. I si voleu una experiència de tast completa, acompanyeu-los amb fruits secs, melmelades o pa de pessic salat.

Amb les nostres safates d’embotits selectes i formatges artesans, esteu preparats per a fer de les vostres revetlles un èxit gastronòmic. Gaudiu dels sabors autèntics i de qualitat que només Margarit pot oferir. Reserveu les vostres safates avui mateix i prepareu-vos per a un festí de sabors que deixarà empremta en els vostres records. Bon profit i bones revetlles!