15 de maig de 2023

Benvinguts al bloc de Xarcuteries Margarit, el lloc on la passió per la gastronomia i els productes de qualitat s’uneixen per oferir-vos experiències culinàries inoblidables. Avui volem parlar-vos d’un dels nostres tresors més preuats: el pernil cuit artesà Margarit, una autèntica delícia que elaborem amb dedicació i amor al nostre obrador.

A Xarcuteries Margarit, la nostra família ha estat dedicant-se a l’art de la xarcuteria durant més de 75 anys. A través de quatre generacions, hem après els secrets de l’ofici i hem conservat les tècniques tradicionals que ens permeten crear productes excepcionals. El nostre pernil cuit artesà és un clar exemple d’aquesta excel·lència artesanal.

Però què el fa tan especial? En primer lloc, el procés meticulós amb què el treballem. Des de la selecció de les millors peces de porc fins a la seva fórmula familiar. Cada pas és realitzat amb cura i atenció. Cada tallada es fa per les mans expertes al nostre obrador.

Ens enorgulleix afirmar que preservem la tradició i la autenticitat en tots els nostres productes, i el pernil cuit no és una excepció. Amb el compromís de proporcionar-vos una experiència culinària genuïna, evitem l’ús de conservants, colorants o altres additius artificials en el nostre procés de fabricació. Això significa que cada tros de pernil cuit Margarit que gaudiu és pur i lliure de qualsevol component químic innecessari. La nostra prioritat és oferir-vos un producte de qualitat, amb un sabor autèntic i una textura exquisida, sense comprometre la seva naturalesa.

La selecció minuciosa de la millor matèria primera, la dedicació artesanal dels nostres xarcuters i el seguiment de procediments tradicionals són les claus per garantir un pernil cuit 100% natural. A Xarcuteries Margarit creiem en la importància de mantenir els autèntics sabors i valors de la cuina tradicional, i això es reflecteix en cada tros de pernil cuit que surt del nostre obrador.

A més de ser delició, el pernil cuit artesà de Xarcuteries Margarit és una opció saludable i nutritiva. El seu baix contingut en greix el converteix en una alternativa més lleugera a altres embotits processats. És una elecció perfecta per preparar entrepans per als nens, ja que és saborós i proporciona els nutrients necessaris per mantenir-los actius i sans.

Gaudiu d’un producte honest, natural i ple de sabor amb el pernil cuit artesà de Xarcuteries Margarit.