10 de febrer de 2023

Ja ho tenim a tocar. El proper 16 de febrer és Dijous Gras. És el primer dia de carnestoltes, però aquesta data és coneguda, sobretot, perquè és el dia de menjar botifarra d’ou, truites i llardons. Comencen un dies de disbauxa que, segons dius la tradició, ens preparen per a la Quaresma.

I com a Margarit ens encanten les tradicions, fa dies que treballem a la nostra Cuina per fer la botifarra d’ou tradicional però també les més creatives amb producte de temporada.

Si voleu arrodonir l’àpat, no us resistiu a l’àmplia varietat de truites fetes a la nostra Cuina. I si us pot la mandra… no hi ha excuses! Els Preparats de truita són el que necessiteu (patata, patata i ceba, carbassó i ceba, truita de camp, albergínia, xampinyó i espàrrecs, gírgoles i calçots, verduretes). Només heu de ficar-hi l’ou i cap a la paella!

Paradeta davant la botiga de Cornet i Mas 63

Com cada any, us esperem a la nostra paradeta de Cornet i Mas amb tota la varietat de productes per a una celebració de Dijous Gras com cal. Botifarres, truites i llardons us esperen!

Us desitgem a tots un bon i saborós Dijous Gras i un esbojarrat Carnestoltes!