9 de novembre de 2021

Sanes i amb tot el sabor. Les hamburgueses i mandonguilles veganes i vegetarianes Margarit estan guanyant un espai important a les cuines de molts dels nostres clients. La realitat és que cada vegada hi ha més persones que per salut i per què no, per sabor, trien aquesta opció.

A Margarit sempre hem volgut estar en línia amb les tendències de consum i, per aquest motiu, hem desenvolupat una gamma àmplia d’hamburgueses i mandonguilles fetes a la nostra cuina, amb ingredients del tot naturals.

Una altre qüestió que no volem perdre de vista és que, vegà i vegetarià no són sinònims d’insípid o avorrit. Per això, mirem d’innovar en la combinació d’ingredients: espinacs, llenties, quinoa, bolets, bulgur, curri, bròquil, mostassa… Una mostra del que pots trobar a les nostres botigues:

La cuina Margarit està treballant en propostes noves que aniran ampliant la gamma actual amb la premissa que, tant i ets vegà o vegetarià com si no, les nostres hamburgueses i mandonguilles veganes i vegetarianes estan pensades per a tots els públics!