1 d'octubre de 2023

Estimats amics i amigues dels sabors autèntics. És amb gran alegria que us anunciem l’obertura de la nostra cinquena botiga a la Plaça de la Bonanova, 5 de Barcelona. A Xarcuteries Margarit, cada nova obertura representa una oportunitat de compartir amb vosaltres els sabors tradicionals que ens han acompanyat durant quatre generacions.

Amb una història que es remunta al cor del nostre obrador, estem encantats de portar els nostres embotits de qualitat, formatges exquisits i pernils ibèrics directament a la vostra comunitat. La Plaça de la Bonanova és ara la llar de la nostra última aventura, oferint una experiència única que combina la tradició amb l’excel·lència.

El segell de qualitat Margarit perdura en cada racó de la nostra nova botiga. Des del primer dia, hem mantingut el compromís de proporcionar-vos productes que compleixin amb els estàndards més alts de frescor, autenticitat i sabor.

Quan entreu a la nostra botiga, us trobareu amb una àmplia gamma d’embotits tradicionals que han estat elaborats amb passió i coneixement acumulat al llarg dels anys. Des de pernils cuit fins a gall dindi, cada mossegada és una oportunitat de tastar la dedicació d’una família apassionada pel seu ofici.

Per als amants del formatge, us convidem a explorar la nostra selecció de formatges de tot el món, triada amb cura per satisfer els paladars més exigents.

Plaça de la Bonanova, 5 també és un destí per als qui busquen comoditat sense comprometre la qualitat. A més de la nostra oferta d’embotits i formatges, la nostra botiga ofereix plats preparats que es confeccionen a la cuina Margarit. Una opció perfecta per als que volen gaudir dels nostres sabors sense la necessitat de posar-se el davantal.

No oblidem la vostra vida quotidiana. Per a aquells dies que voleu gaudir de la nostra excel·lència des de la comoditat del vostre llar, oferim servei a domicili. I si esteu planificant una celebració especial, el nostre servei de càtering està a la vostra disposició per fer que l’esdeveniment sigui memorable.

Amb la nostra cinquena botiga, continuem el compromís de portar-vos més que una simple compra, sinó una experiència gastronòmica autèntica. Us convidem a visitar-nos a la Plaça de la Bonanova, 5, i a deixar-vos seduir pels sabors que han passat de generació en generació.