23 de setembre de 2023

Benvinguts de nou, estimades famílies! Amb la tornada a l’escola, és hora de pensar en com proporcionar als nostres petits l’energia necessària per afrontar els nous reptes. I què millor que fer-ho amb deliciosos entrepans que no només satisfacin els seus paladars, sinó que també contribueixin a la seva salut i benestar?

A Xarcuteries Margarit, estem compromesos amb l’alimentació saludable i la qualitat dels productes. És per això que volem compartir amb vosaltres una opció perfecta per als entrepans escolars: els nostres embotits, com el pernil cuit o el gall dindi.

Què fa que els nostres embotits siguin la millor elecció? En primer lloc, la qualitat dels ingredients. A Margarit, elaborem els nostres productes al nostre propi obrador, assegurant-nos que només utilitzem els millors ingredients per a cada preparació. Això significa que els vostres fills gaudiran d’embotits frescos, sense additius innecessaris ni conservants que puguin afectar la seva salut.

A més de la qualitat dels ingredients, els embotits de Xarcuteries Margarit destaquen per ser una font rica en proteïnes. Les proteïnes són essencials per al creixement i desenvolupament dels nens, ajudant-los a mantenir-se forts i plens d’energia al llarg del dia. El pernil cuit i el gall dindi que oferim són opcions perfectes per garantir que els vostres fills rebin la nutrició que necessiten per a un rendiment òptim a l’escola.

A diferència de la brioixeria industrial, que sovint conté altes quantitats de sucres i greixos poc saludables, els entrepans amb embotits de Xarcuteries Margarit ofereixen una opció equilibrada i nutritiva. Proporcionar als vostres fills aliments saludables és una inversió en el seu benestar a curt i llarg termini.

En resum, aquesta tornada a l’escola, opteu per l’opció saludable i deliciosa amb els embotits de Xarcuteries Margarit. Proporcioneu als vostres fills l’energia que necessiten per brillar a l’escola, mentre gaudeixen dels sabors autèntics i la qualitat que només podem oferir des del nostre obrador.

Recorda: la salut dels nens comença amb les decisions alimentàries que prenem avui. Amb Xarcuteries Margarit, estàs triant el millor per> als teus petits. Bon profit i bon inici de curs!