13 de novembre de 2023

Benvolguda comunitat gourmet. Us anunciem l’arribada l’esperada promoció de l’Espatlla de Gla DOP Guijuelo, que marca l’inici de la temporada nadalenca a Xarcuteries Margarit. Amb un preu irresistiblement especial de 98€/Kg, no podeu deixar passar aquesta oportunitat de convertir el vostre Nadal en una festa de sabors exquisits.

A Xarcuteries Margarit, estem orgullosos de ser experts en la selecció dels millors pernils, i l’Espatlla de Gla DOP Guijuelo no n’és una excepció. La Denominació d’Origen Protegida (DOP) Guijuelo és una de les més reputades del món, assegurant-vos que cada mossegada d’aquesta espatlla és una molt bona experiència gastronòmica.

Per què triar l’Espatlla de Gla DOP Guijuelo?

En primer lloc, perquè és qualitat garantida. El rigorós procés de selecció de Xarcuteries Margarit assegura que només oferim el millor als nostres clients. L’Espatlla de Gla DOP Guijuelo compleix amb els estàndards més elevats de qualitat i sabor.

 Així mateix, aquesta promoció és l’oportunitat ideal per afegir un toc d’elegància al vostre rebost. Amb un format envasat al buit, l’Espatlla de Gla DOP Guijuelo es converteix en un fons d’armari imprescindible per a les vostres receptes nadalenques.

Amb la promoció, que comença el 13 de novembre i acaba el 13 de desembre, arribem al moment perfecte per començar a preparar tot el necessari pel Nadal. Assegureu-vos d’iniciar les celebracions amb un producte que destaca per la seva qualitat i distinció.

Us convidem a aprofitar aquesta oportunitat única per portar a casa l’Espatlla de Gla DOP Guijuelo de Xarcuteries Margarit. Gràcies per confiar en nosaltres i deixar-nos ser part dels moments més especials de la vostra taula!