26 de març de 2024

En tots els moments especials, el Càtering Margarit et convida a descobrir una opció gastronòmica que abraça una àmplia varietat de sabors, des dels clàssics entrepans o canapès amb embotits de qualitat Margarit fins a propostes més elaborades i divertides, tot basat en la selecció acurada de la matèria primera.

Amb el Càtering Margarit volem garantir una experiència gastronòmica autèntica en cada proposta. Entenem que cada celebració és única, i per això oferim propostes a mida que s’ajustin a les teves preferències i requisits específics.

Des de petites trobades familiars fins a esdeveniments més informals, el nostre compromís amb la qualitat i la proximitat es reflecteix en cada mos. Amb una cuina pròpia que ens permet experimentar i crear, adaptem els nostres plats per assegurar una experiència satisfactòria per a tots els assistents.

Confia en el Càtering Margarit per proporcionar una selecció variada i deliciosa que compleixi amb les teves expectatives, des dels clàssics fins a les opcions més innovadores. Celebra amb nosaltres i descobreix la diferència que la qualitat de la matèria primera pot fer en els teus moments especials.

DEMANA’NS PRESSUPOST

T. 93 778 54 26

cuina@xarcuteriesmargarit.com